close
logo

قلاویز

 قلاویز

 

 

قلاویز کاری با استفاده از مته ی قلاویز انجام می شود. با چرخش مته در داخل سوراخ دنده های مته ی قلاویز دیواره های سوراخ را خورده و آن را قلاویز می کنند. برای انجام قلاویز استانداردهای متنوعی وجود دارد. به عنوان مثال سرعت بر اساس جنس متریالی که در حال قلاویز است متفاوت است. در آلومینیوم سرعت قلاویز باید بالا باشد ولی در آهن و یا چدن باید پایین باشد. میزان قطر سوراخ بر اساس اندازه ی قلاویز نیز متفاوت می باشد. مثلا برای قلاویز 8 می بایست سوراخ 6.7 استفاده کرد اما ممکن است کاربر ترجیح دهد که برای راحتی کار از مته ی 7 استفاده کند. اما افزایش قطر سوراخ تیزی قلاویز را کاهش می دهد و احتمال لَقیِ پیچ را افزایش می دهد.

 

برای قلاویز مرکز پروفیل آلومینیوم شیاردار می توانید هم از قلاویز دستی استفاده کنید و هم قلاویز ماشینی. مرکز پروفیل های آلومینیوم مهندسی وایمند دارای سوراخی مناسب برای قلاویز کاری می باشد. مثلا مرکز پروفیل صنعتی 20 در 20 دارای سوراخ 5میلیمتری می باشد که مناسب برای قلاویز 6 می باشد.

 

مته های قلاویز دستی معمولا به صورت سه تایی عرضه می شوند. 

1- پیش رو

2- پس رو

3- اصلی

 

معمولا با یک دایره روی پایه ی این مته ها نوع آن مشخص می شود. مثلا پیش رو یک دایره و پس رو 2 دایره دارد و مرحله آخر دایره ای ندارد.

 وسیله ای که با آن مته های قلاویز دستی بسته می شود دسته قلاویز گفته می شود.

 

در این حالت به این علت که با استفاده از دست قلاویز انجام می شود و نیاز به فشار بالایی است، ابتدا با دنده های ریز قلاویز کاری شروع می شود و هر چه جلوتر می رویم دنده ها تیز تر می شوند.

 

در حالت ماشینی تنها از یک مته استفاده می شود که می بایست از دستگاه قلاویز کاری مناسب استفاده شود. در این حالت کنترل مناسب روی چرخش دستگاه کلید موفقیت است. جهت چرخش در یک لحظه ی مشخص باید برعکس شود تا قلاویز پس از انجام از آن خارج شود. در صورتی که سوراخ پروفیل مهندسی و مته یک راستا نباشند خطر شکستی مته وجود دارد.

 

دستگاه های دریل قلاویز و یا قلاویزکارِ تنها دارای کورسِ کمی هستند و از این رو پروفیل هایی که طول های بلندی دارند را نمی شود با آن ها قلاویز کرد. از طرفی استفاده از روش دستی نیز در تیراژ بالا بسیار سخت است. از این رو معمولا از دریل شارژی برای این کار استفاده می کنند.

 

دریل شارژی از آن جهت مناسب قلاویز مرکز پروفیل شیاردار است که دارای کنترل خوبی است و ورود و خروج و میزان گشتاور اعمالی کاملا در اختیار کاربر می باشد.

 

فیکس کردن پروفیل آلومینیوم با یک گیره خیلی مهم است. البته برای جلوگیری از آسیب دیدن پروفیل بهتر است از یک پلاستیک حباب پیچ دور آن استفاده شود. موقع چرخش و ورود به مرکز پروفیل دسته ی دریل را محکم نگه دارید. ااگر مته گیر کرد دستتان را به چپ و راست نچرخانید زیرا باعث شکسته شدن مته می شود. اگر مته داخل پروفیل مهندسی گیر بشکند خروج آن بسیار هزینه بر  سخت است.

 

 

ثبت نظر

برای مشاوره تماس بگیرید.آلوم فرم

 

 

راه های ارتباطی با آلوم لند

 

 

تلفن های تماس :

 

 09122645327  

09123794374 

 

 

___________________________

 

آدرس آلوم لند :

 

سه راه آدران، به سمت شهریار،

شهرک صنعتی زواره ای

 

 

___________________________

 

درباره  آلوم لند :

 

ما توانایی تولید انواع مقاطع و پروفیل آلومینیوم درجه یک  در مقیاس انبوه و با بالاترین کیفیت در کوتاهترین زمان را داریم

 

 

___________________________

 

 

کالای شما به سبد خریدتان اضافه شد

تعداد