قالب اکستروژن دیسکهای فولادی با ضخامت های معینی می باشند . این دیسک ها به صورت دایره ای هستند.با توجه به ساختار آن ها ,برای تولید نهایی آلومینیوم با دهانه های مختلفی تولید میگردند. اندازه و فرم این دهانه ها به صورت اختصاصی و به سفارش مشتریان ساخته میشود.قالب اکستروژن در طول فرآیند اکستروژن باید در برابر دمای بالا، فشار بالا و اصطکاک بالا مقاومت کند. بنابراین، فولاد آلیاژی مقاوم در برابر حرارت مورد نیاز است و ذوب و ریختهگری این فولادها، آهنگری، عملیات حرارتی، ماشینکاری الکتریکی، ماشینکاری، عملیات سطحی و سایر فرآیندها بسیار پیچیده است که مجموعهای از مشکلات را برای قالبگیری به همراه دارد.
انواع قالب های اکستروژن
قالب های اکستروژن با سه نوع قالب تولید میگردد:
دسته اول : قالب اکستروژن توپر (Solid)
دسته دوم : قالب اکستروژن توخالی (Hollow)
دسته سوم : قالب اکستروژن نیمه توخالی (Semi-Hollow)
سفارش قالب پروفیل آلومینیوم
برای سفارش و یا استعلام قیمت با کارشناسان فروش مجتمع صنعتی آلوم لند لطفا تماس بگیرید
طراحی خوب و شبیه سازی تزریق مناسب در تولید پروفیل آلومینیوم برای دریافت کیفیت خوب می باشد. برای اجرای صحیح وبدون نقص این قالب ها, بهتراست قبل ازتولید پروفیل با هماهنگی تیم طراحی ,از قابل اجرا بودن نقشه پروفیل و جزئیات آن مطمئن شویم . زیرا در فرآیند ساخت قالب اکستروژن , محدودیت هایی وجود دارد, که با رعایت موارد گفته شده میتوان از نتیجه مطلوب آن استفاده کرد .
در مرحله ی نخست, که از مهمترین مراحل محسوب میشود, نیازمند طراحی صحیح, با توجه به استاندارد های آن می باشیم / مرحله بعد برش فولاد است که براساس مقطع مورد نظر می باشد/ کلفت کاری و تراشکاری نیز از مهمترین مراحل ساخت قالب محسوب میشود و اهمیت زیادی دارد / در بخش ماشینکاری , عملیات به صورت دستی و با استفاده از سی ان سی می باشد/ فولاد در وضعیت عملیات حرارتی قرار میگیرد / مقطع, وایرکات میشود و برای مرحله اسپارک ( در زمان عملیات حرارتی باید از فولاد تنش گیری شود) میرود / آماده سازی نهایی قالب وفیلرکاری, صورت میگیرد ,این کار باید با دقت فراوانی صورت گیرد .
مهمترین نکته در ساخت قالب های اکستروژن, تنظیم دقیق قالب و تست آن می باشد که 3 الی 5 روز زمان میبرد تا موقعیت دقیق قالب ها تنظیم و تایید گردد.
عوامل موثر درساخت قالب های اکستروژن :
نیتراسیون قالب اکستروژن و نگهداری از آن
جنس فولاد
نوع عملیات آبکاری
برای بهبود کیفیت و عمر مفید قالب اکستروژن پروفیل آلومینیوم، علاوه بر انتخاب متریال استاندارد و بهینه سازی طراحی، بهترین فرآیند عملیات حرارتی و فرآیند تقویت سطح را برای به دست آوردن سختی قالب متوسط و کیفیت سطح بالا همچنان لازم است. این کار به ویژه برای محصولات سخت اکسترود با اشکال و قالب های پیچیده با ساختارهای خاص بسیار مهم و لازم است