close
logo

خدمات رنگ پودری الکترواستاتیک

خدمات رنگ پودری الکترواستاتیک

 

خط رنگ پودری الکترواستاتیک

 

رنگ پودری الکترواستاتیک، یک رنگ بدون درز است که روی قطعات دو الی سه بعدی و نیز روی اشکال ساده تا پیچیده یک پوشش 360 درجه ایی ایجاد می کند. خط رنگ پودری الکترواستاتیک، برای قطعات کوچک تر، طراحی متفاوتی دارد. آن ها دارای یک  پوشش دو طرفه با واحد چرخش اتوماتیک هستند. رنگهای پودری که سمی نیستند، هیچ گونه فلز سنگین و حلالی ندارند در نتیجه قابل بازیافت هستند و می توان آن ها را دوباره به چرخه تولید بازگرداند.

 

خط رنگ پودری

 

خط رنگ پودری، یکی از بهترین و تخصصی ترین نوع رنگ برای مصارف مختلف به خصوص  رنگ آمیزی های صنعتی مانند پروفیل ها می باشد. شرکت آلوم لند، مفتخر است که از به روزترین دستگاه‌های تمام اتوماتیک دنیا، در این واحد استفاده می کند تا محصولاتی با کیفیت، ارائه دهد. رنگ های پودری، جزو رنگ ها کوره ایی هستند.

این نوع رنگ ها، پس کشیده شدن و حتی خشک شدن روی سطح قطعه، ثابت و پایدار باقی نمی مانند. برای همین سطح رنگ آمیزی شده را درون کوره میگذارند تا حالتی سرامیکی به خود بگیرد. تنوع رنگ و طرح های زیاد در این نوع رنگ آمیزی باعث جلب توجه رنگ های کوره ایی در نظر صاحبان کارخانه‌ی پروفیل سازی، شد. به طوری که بیشتر این کارخانه ها از رنگ های کوره ایی برای پروفیل های خود استفاده می نمایند.

 

شاید برای شما مفید باشد: تولید پروفیل آلومینیوم

 

مزایای رنگ پودری  برای پروفیل آلومینیوم

 

از جمله مزایایی که رنگ پودری بر روی پروفیل های آلومینیوم دارد، مقاوم کردن آن در برابرگرما و اشعه uv می باشد.همچنین به پروفیل ها رنگ و طرح های زیبایی می بخشد، آن ها را براق تر کرده و قابل شست و شو می نماید. حتی از نظر زیست محیطی هم آن را سازگار می سازد. این مزیت ها باعث شده تا شرکت های ساخت پروفیل های آلومینیوم، شرکت آلوم لند این رنگ آمیزی را به سایر رنگ آمیزی ها ترجیح دهند.

خط رنگ پودری مناسب برای رنگ آمیزی پروفیل ها

 

 

چگونگی فرآیند رنگ پودری

 رنگ پوری مانند رنگ مایع مورد استفاده قرار نمی گیرد، یعنی برای استفاده از آن نیاز به حلال نداریم. در عوض هنگام استفاده از آن بر روی فلز یا پروفیل های آلومینیومی، باید دقت کنیم سطح آن برای رنگ آمیزی آماده باشد. به صورت کلی رنگ آمیزی با رنگ پودری الکترواستاتیک شامل سه مرحله می باشد؛

 

 _ مرحله آماده سازی

 _ مرحله پاچش رنگ

 _ مرحله پخت

 

برای رنگ آمیزی پروفیل های آلومینیومی، با رنگ پودری الکترواستاتیک، بهترین گزینه استفاده از روش عمودی می باشد. این روش به خاطر ظرفیت بالایی که دارد، در مصارف صنعتی، بیشتر استفاده می گردد.

 

چرا از آنادایز استفاده می کنیم؟

وقتی آلومینیوم در فضای باز قرار می گیرد، سلول های آن به سرعت با اکسیژن هوا واکنش داده و اکسید آلومینیوم را تشکیل می دهند. این ماده نمیگذارد رنگ روی سطح آلومینیوم بنشیند و روی سطح پوسته پوسته شده، به راحتی کنده می شود. به همین دلیل پیش از رنگ آمیزی باید برای رنگ پذیری سطح آلومینیوم، اقداماتی انجام دهیم که عبارتند از؛

 

  1.   از یک ماده واسط بین رنگ و سطح آلومینیوم استفاده نماییم. بهترین ماده واسطه ایی بین رنگ و سطح قطعه، کروم می باشد اما این ماده بسیار سمی است و اگر وارد چرخه طبیعی شود، خسارات زیادی به محیط زیست وارد می کند. به خاطر همین محدودیت، در موارد خاصی از آن استفاده می گردد.

 

  1.   با انجام یک عمل شیمیایی تخصصی مانند آنادایز، سطح آلومینیوم را ضخیم کرده و آن را در برابر اکسید شدن حفظ نمایند.

 

شرکت صنعتی آلوم لند به این زیر ساخت ها تسلط داشته و در تولید پروفیل های خود از آن ها استفاده می کند تا محصولاتی با بالاترین کیفیت را در اختیار مشتریانش قرار دهد.

 

 

 

شاید برای شما مفید باشد: طراحی و ساخت قالب اکستروژن

خط رنگ پودری مناسب برای رنگ آمیزی پروفیل ها

خط رنگ پودری عمودی، همانطور که گفته شد، معمولا بهترین گزینه، برای رنگ آمیزی‌های صنعتی می باشد. چون ظریفتی چندین برابر بیشتراز انواع دیگر (خط پودر افقی و پاور اند فری) دارد. مراحل رنگ آمیزی با خط رنگ پودری عمودی شامل موارد زیر است؛

 

1. مرحله آماده سازی

 

  • از یک سیستم بارگیری مجهز برخوردار است و دارای یک سری غلتک می باشد تا پروفیل ها را از حالت افقی، آرام آرام به حالت عمودی درآورد. از یک سیستم ترکیبی برای شست و شو استفاده می شود. این ترکیب شامل حالت اسپری و حالت آبشاری می باشد تا تمام سطح پروفیل ها سشته شده و آماده رنگ آمیزی گردند.
  • بعد از مرحله شست و شو، نوبت خشک کردن پروفیل ها می رسد. برای این کار آن ها را درون کوره های خشک کن به صورت یکنواخت و با دمای 60 درجه سانتی گراد می گذارند. این مرحله باعث می شود تا در آینده، رنگ به خاطر چسبندگی بیشتری که این مرحله عاملش بوده، پایدارتر و ثابت تر بماند.

 

2. مرحله پاچش رنگ

 

  • در این خط ۴۸ گان اتومات وظیفه اسپری رنگ را در دو کابین به عهده دارند. تعداد زیاد گان‌های پاشش مزیت دیگریست که امکان اسپری یک نواخت و در نتیجه لایه رنگ یکنواخت در کلیه وجوه پروفیل آلومینیوم را امکان پذیر می‌سازد.

 

3. مرحله پخت

 

  • در آخرین مرحله، پروفیل ها را با رعایت استاندارد های پخت رنگ، وارد کوره ایی با مسیر 100متری می کنند و  بعد از خارج شدن از کوره، یک سیستم تخلیه ایی اتوماتیک، پروفیل ها را از حالت عمودی به حالت افقی برمی گرداند و تک تک آن ها، در یک مسیر 50 متری، توسط تکنسین های کنترل کیفیت بررسی شده و بعد از تایید نهایی، به واحد بعدی فرستاده می شوند.

 

شاید برای شما مفید باشد: واحد پوشش سطح

رنگ پودری الکترواستاتیک چیست؟

رنگ پودری الکترواستاتیک نوعی روش رنگ آمیزی است که مختصاَ برای حفاظت از سطوح فلزی بکار رفته و زیبایی منحصر بفردی به آنها می دهد. رنگ پودری الکترواستاتیک در دهه 40 معرفی شد و در دهه 70 مورد توجه عموم قرار گرفت و در مدت زمان کوتاهی استفاده از آن رواج یافت. در سالهای اخیر کاربردهای گوناگونی از جمله سطوح پروفیل آلومینیوم، یراق آلات، شیشه، چوب و حتی پلاستیک یافته است. کلیه رنگ های مورد استفاده در آلوم لند، رنگ پودری الکترواستاتیک می باشند. 

رنگ پودری الکترواستاتیک از ذرات بسیار ریز و رزین خشک تشکیل شده است این مواد با رنگ مورد نظر ترکیب می شوند و با تفنگ های مخصوص بر روی قطعات پاشیده می شود و سپس برای تکمیل فرآیند رنگ کاری و تثبیت رنگ درکوره پخته می شود، رنگ ایجاد شده مقاومت بالایی در برابر مواد شیمیایی و پوسته شدن و خراش دارد. رنگ های پودری به صورت خشک مستقیما روی سطح پاشیده می شوند و نیازی به حلال ها ندارند؛ به همین دلیل با محیط زیست سازگاری داشته و احتمال احتراق وجود ندارد در نتیجه کارگران در حین استفاده از رنگ پودری دارای امنیت هستند.

 

 

مزایای رنگ پودری الکترواستاتیک

رنگ پودری علاوه بر ویژگی هایی که در قسمت قبل ذکر شد دارای مزایایی نیز می باشد که عبارتند از:

- عدم وجود بخارات مضر و کاهش بیماری های تنفسی و ریوی

- قابلیت بازیافت و استفاده مجدد از رنگ

- افزایش سرعت تولید

- عدم وجود فلزات سنگین در رنگ های پودری از جمله سرب و ...

- ضریب ایمنی بالا

 

مراحل تولید رنگ پودری

رایج ترین روش تولید رنگ پودری، روش اختلاط مواد مذاب  به کار گرفته شده در اکسترودر است که بعد از آن به ذرات ریز تبدیل می شوند. این روش شامل مراحل زیر می باشد:


1-    وزن کردن مواد اولیه
2-    پیش اختلاط
3-    اکستروژن
4-    سرد  و خرد نمودن
5-    آسیاب و کنترل اندازه ذرات
6-    فیلتر کردن
7-    هموژنه کردن

 

از مهم ترین بخش های مراحل تولید این روش، پیش اختلاط، اکستروژن و آسیاب می باشد.

شرکت آلوم لند با رعایت آخرین استانداردها و  تکنوولوژی های روز برای تولید با کیفیت رنگ پودری در خدمت شما عزیزان می باشد.

 

شاید برای شما مفید باشد: پروفیل های دریچه کولری

 

 

 

ثبت نظر

برای مشاوره تماس بگیرید.آلوم فرم

 

 

راه های ارتباطی با آلوم لند

 

 

تلفن های تماس :

 

 09122645327  

09123794374 

 

 

___________________________

 

آدرس آلوم لند :

 

سه راه آدران، به سمت شهریار،

شهرک صنعتی زواره ای

 

 

___________________________

 

درباره  آلوم لند :

 

ما توانایی تولید انواع مقاطع و پروفیل آلومینیوم درجه یک  در مقیاس انبوه و با بالاترین کیفیت در کوتاهترین زمان را داریم

 

 

___________________________

 

 

کالای شما به سبد خریدتان اضافه شد

تعداد