پروفیل آلومینیوم رنگی
رنگ آمیزی در پروفیل های آلومینیوم رنگی با روش های مختلفی به وجود می آید.پروفیل آلومینیوم رنگی در میان انتخاب های طراحان حرف اول را می زند. زیرا از زیبایی و جذابت بسیاری برخوردار است .تولید این پروفیل ها طی فرآیندهایی صورت می گیرد .ورقه های آلومینیوم بعد از اینکه به ضخامت مد نظر خود برسند .باید وارد مرحله ی آنادایز کردن برسند. در اینجا ورقه ها , به سطح سختی نیاز دارند و باید بر روی هم قرار گیرند تا آماده رنگ پذیری شوند و در کوره رنگ شوند.
رنگ آمیزی پروفیل های رنگی به روش های مختلف زیر صورت میگیرد :
روش اول : آنادایز کردن
روش دوم : رنگ پودری
روش سوم : دکورال
روش آنادایز
به عملیاتی میگویند که در آن یک لایه نازک اسیدی بر روی آلومینیوم تشکیل می شود. این امر باعث میشود که مقاوت و سختی درمقابل خوردگی بالا رود و این امر نمای تزیینی را به آلومینیوم میدهد.سطوح آلومینیوم و قطعات به دلیل عوامل زیر آنادایز می شوند :
عایق کاری
ایجاد نمای ظاهری مناسب
افزایش سختی
یکی از مراحل آبکاری
افزایش قابلیت تابش و انتشار حرارت
ردیابی و کنترل درزهای سطحی
افزایش قدرت چسبندگی رنگ ها
افزایش مقاومت در برابر خوردگی
افزایش مقاومت سایشی
روش رنگ پودری
به عملیاتی که درآن رنگ ها برروی سطوح فلزی قرار میگیرند.رنگ های پودری در زیرساخت و پخت قطعات در دمای 200 درجه سانتیگراد در کوره با استفاده از رزین های پلی استر در برابر اشعه های UV و گرما مقاومت بالایی پیدا میکنند.
از جمله مزایای استفاده از رنگ های پودری :
سازگاری آن با محیط زیست
به صرفه بودن آن
استحکام , دوام و پایداری آن
درصد براقیت های متعدد
تنوع در رنگ ها
روش دکورال
در این روش ,در کوره الکترواستاتیک پس از پخت رنگ ها , سطح فلز آماده, برای دکور کردن می باشد. رنگ های پودری به عنوان لایه اول و پوشش سطح فلزی از رنگ های پودری محسوب میشوند. از جمله خواص این نوع رنگ باعث افزایش کیفیت عملیات دکورال میشود.