امروزه درب های اتوماتیک شیشه ای جایگزینی مناسبی برای درب های قدیمی می باشند .این نوع درب ها به دلیل زیبایی و کارایی آن ها در فضاهای پر تردد مثل فروشگاه ها ,هتل ها و ساختمان های تجاری بزرگ, مورد استفاده قرار میگیرد.همچنین به دلیل دارا بودن ریموت قابل کنترل, برای زمان بندی و امنیت محیطی که در آن تردد بسیار زیاد است, میتواند بهترین گزینه باشد. درب های شیشه ای اتوماتیک در دو مدل کشویی و لولایی, قابل استفاده درفرودگاه , پاساژ ها ودیگر اماکن پر تردد می باشند.مزایای استفاده از این نوع درب ها برای آسان تر شدن تردد عابرین, امنیت اماکن و جلوگیری از اتلاف انرژی میگردد, یعنی با بازو بسته شدن درب ها و درز بندی کامل , میزان مصرف برق کمتر و کاهش اتلاف انرژی می شود.
استفاده از درب های اتوماتیک شیشه ای نه تنها برای جایگزینی درب های سنتی به مدرن , بلکه استفاده از دیگر ویژگی های این نوع درب ها است که ارزش استفاده از آن ها دوچندان میکند. انواع درب های اتوماتیک شیشه ای بستگی به رفت و آمد در طول شبانه روز دارند. همچنین اندازه و ابعاد در انواع درب اتوماتیک مدنظر است . برای استفاده و انتخاب هوشمندانه از این نوع درب ها . بهتراست از شناخت کافی برخوردار باشید. تا بتوانید بهترین انتخاب خود را انجام دهید.
عامل انتخاب و خرید درب شیشه ای اتوماتیک
میزان تردد و رفت و آمد افراد
نوع طراحی داخلی و خارجی ساختمان
نوع کاربری ساختمان
عرض و ارتفاع دهنه
درب های اتوماتیک با استفاده از سیستمی که از مکانیسم های مختلفی طراحی میشوند میتوانند در گروهی از نوع الکترومکانیکی قرار بگیرند. قسمت های اصلی این درب اتوماتیک, عبارتند از موتور الکتریکی، گیربکس، برد الکترونیکی، سنسورهای مادون قرمز، ریموت کنترل و کلیدهای کنترل دستی، چرخ دنده و البته شیشه که جزء جدانشدنی درب های اتوماتیک شیشهای است.
طبقه بندی انواع درب های اتوماتیک بر اساس ساختار :
درب اتوماتیک شیشه ای کشویی
درب اتوماتیک پارکینگی
درب اتوماتیک کرکره ای
درب اتوماتیک شیشه ای اسلایدینگ یا کشویی
درب اتوماتیک شیشه ای تلسکوپی
درب اتوماتیک شیشه ای لولایی
درب اتوماتیک شیشه ای کرو
درب اتوماتیک شیشه ای مثلثی