close
logo

طراحی و ساخت قالب اکستروژن

طراحی و ساخت قالب اکستروژن

 

 

واحد پوشش رنگ پودری الکترواستاتیک

 

این واحد در شرکت آلوم لند، دارای مجهزترین سیستم ها و دستگاه های تمام اتوماتیک پاشش و بازیافت رنگ می باشد. همچنین کوره هایی دارد که از آن ها برای پخت آلومینیوم رنگ شده استفاده می شود. از آنجا که به انواع مکانیزم های کنترل دما مجهز است، می تواند تمام رنگ های اپوکسی و پلی استر را بر روی مقاطع آلومینیومی اجرا نماید. در این شیوه ضخامت مشخصی از رنگ را روی سطح آلومینیوم، می زنند تا باعث زیبایی و محافظت آن شود. تنوع در رنگ و طرح این روش، باعث محبوبیت آن شده، به طوری که یکی از واحدهای اصلی کارخانه های  تولید پروفیل، می باشد.

 

واحد اکستروژن آلوم لند

 

اکستروژن اصطلاحی برای ماشین آلات خاص، در صنعت تولیدات و مصنوعات آلومینیوم می باشد. این ماشین آلات با نیروی زیاد و به کمک قالب های فولادی، مقاطع خاص با هر نوع شکل هندسی و یا حتی غیر هندسی را، تولید می کنند. بهترین روشی که می توان برای شکستن ساختار ریختگی بیلت، استفاده کرد، روش اکستروژن می باشد.

در این روش، با استفاده از قالب های فولادی و با استفاده از نیروی فشاری که از تولید انواع آلیاژها با استحکام های متفاوت، ایجاد می گردد، می توان ساختار ریختگی بیلت، را شکست. بر اساس طرح قالب، پروفیل هایی با طول 40 متر، به شکل قالبی که در آن ریخته می شوند، در می آیند.بعد از تولید پروفیل، آن ها را به سمت یک نقاله که از نمد نسوز ساخته شده است، هدایت می کنند. به این ترتیب احتمال ایجاد ضایعات در مراحل بعدی به شدت کم می شود.

 

 شاید برای شما مفید باشد: تولید پروفیل آلومینیوم 

واحد تولید پوشش آنادایز

 

در این بخش با استفاده از روش های الکتریکی و شیمیایی، یک پوشش مقاوم بر روی سطح آلومینیوم ایجاد می کنند تا از آن در برابر تاثیرات شیمیایی اکسیژن (اکیداسیون)  محافظت نمایند . با ایجاد رنگ های متنوع باعث زیبایی بصری آن شوند. در این واحد، سطح آلومینیوم را به رنگ های سیلور، شامپاینی،قهوه ایی یا برنزی و مشکی در می آورند.

این کار را به وسیله دستگاه پیشرفته رکتی فایر مولتی کالر، بر روی سطح آلومینیوم انجام می دهند.

 

 

واحد طراحی و ساخت قالب

 

قالب ها بسته به مهارت سازنده و تجربه و بینش آن نسبت به کار، با هم متفاوت هستند. هیچ دوقالبی با وجود یک طرح مشترک، مانندهم نمی شوند، حتی اگر ماده، سختی و کیفیت سطحی آن ها، دقیقا مشابه باشد، چون موارد دیگری  هم در آن دخیل هستند.مواردی مانند؛ طراح، سازنده قالب، اپراتور پرس، تصحیح کننده قالب و....آلیاژهای مس، آلومینیوم، فولاد کربنی و آلیاژی، منیزیم و.. را می توان با روش اکستروژن شکل دهی کرد.  جسم اکسترود شده، ساختار دانه ایی متراکم شده با ویژگی های مکانیکی خاصی دارد. عواملی که بر کیفیت اکستروژن تاثیر می گذارند عبارتند از؛

 

1.طراحی قالب یا اصلاح آن

2.سرعت اکستروژن

3.دمای شمش

4.تنظیم تجهیزات

 

پروفیل ها هرچقدر هم که سطح مقطع پیچیده ایی داشته باشند، به روش اکستروژن به راحتی قابل اجرا می باشند. فرآیند اکستژون، با نیروی فشار هیدرولیکی و مکانیکی کار می کند. از این روش برای ساخت پروفیل هایی از جنس آلومینیوم، مس، منیزیم و سرب استفاده می کنند. از آنجا که اکستروژن دقت بالایی دارد، می توان با آن مقاطع نازک را هم تولید کرد. یکی از معایبی که این روش دارد این است سطح داخلی یا خارجی قطعه ممکن است، دچار ترک خوردگی شود. اکستروژن را می توان به دو روش گرم یا سرد اجرا کرد. اما بهترین انتخاب، انجام آن در دمای بالا است. در دمای بالا نیروی مورد نیاز کم شده و ماده راحت تر شکل می گیرد. یکی از مزایای انجام اکستروژن، این است که با وجود نرخ تولید بالا، مواد اولیه کمتری مصرف می کند. با روش اکستروژن می توان مقاطع آلومینیومی را با حداقل ضخامت 1میلیمتر، تولید کرد. در حال حاضر اکستروژون با بالاترین دقت در کارخانه آلوم لند، در حال اجرا می باشد.

 

 

مزایای استفاده از اکسترود

 

این روش مزایای زیادی دارد که برخی از آن ها عبارتند از؛

  اول از همه، توان بالایی در شکل دهی دارد.

  قطعاتی که تولید می کند، یکدست است.

  دارای یک قیمت مناسب می باشد.

  توان و راندمان بسیار بالایی دارد.

  محصولی بسیار با کیفیت هم از لحاظ ظاهری و هم از لحاظ فنی تولید می کند. چون فاضلاب صنعتی و دود ندارد، به محیط زیست آسیبی نمی رساند.

 

شاید برای شما مفید باشد: واحد پوشش سطح

واحد تابگیری Stretching

 

بعد از اینکه پروفیل سرد شد، احتمال دارد، پروفیل دچار پیچش و یا تابیدگی گردد. برای اینکه همچین اتفاقی نیفتد با کمک دو فک هیدرولیکی بسیار قدرتمند، پروفیل های تازه تولید شده را تابگیری می کنیم.

در این مرحله است که ابعاد نهایی پروفیل ها تعیین می شود، همین امر باعث می شود به دقت بسیار بالایی احتیاج داشته باشیم تا محصول نهایی ایده آلی تولید نمایم.

 

واحد برش کاری Cutting

 

در این مرحله ابعادی که در واحد تابگیری تعیین شده بودند، برش داده می شوند. مشتری بر اساس موارد مصرفش، ابعاد مورد نیاز خود را به تولیدکننده اعلام می دارد و تولید کننده موظف می شود با همان ابعاد، پروفیل ها را برش بزند. پروفیل های آلمینیوم، باید کاملا گونیا و بدون پلیسه و یا تو رفتگی برش داده شده و حتما به صورت مدور انجام شود.

 

شاید برای شما مفید باشد: پروفیل های دریچه کولری

اکستروژن یا اکسترود آلومینیوم چیست؟

 

عملیات اکستروژن فرآیندی برای شکل دهی به آلومینیوم و تبدیل پروفیل آلومینیوم به طرحی دقیق و پیچیده می باشد. مهم ترین هدف در ساخت قالب اکستروژن، دستیابی به مقطع پروفیل مدنظر مشتری از نظر ابعاد، اندازه نقشه و رعایت تلرانس ها می باشد. از مهمترین المان های ساخت قالب های اکستروژن رعایت پارامترهای اقتصادی می باشد. اکستروژن ممکن است در دو حالت اکستروژن مداوم (از لحاظ نظری تولید مواد به طور نامحدود و طولانی) و یا نیمه پیوسته (تولید بسیاری از قطعات)صورت پذیرد. فرآیند اکستروژن را می توان با مواد گرم یا سرد انجام داد.  اکسترود آلومینیوم در سه مرحله، گرم کردن ، قالب اکستروژن آلومینیوم و در نهایت خنک سازی به دست می آید.

 

 

خدمات اکسترود آلومینیوم

خدمات اکسترود آلومینیوم شرکت آلوم لند عبارتند از:

 

   دستگاه اکسترود آلومینیوم


   قالب اکستروژن آلومینیوم


   قالب اکسترود پروفیل  آلومینیوم

 

کلیه خدمات شرکت آلوم لند با امکانات و متخصصین در اسرع وقت برای مشتریان گرامی انجام می پذیرد. برای مشاوره و سفارش محصولات با مشاوران آلوم لند تماس بگیرید.

 

 

 

ثبت نظر

برای مشاوره تماس بگیرید.آلوم فرم

 

 

راه های ارتباطی با آلوم لند

 

 

تلفن های تماس :

 

 09122645327  

09123794374 

 

 

___________________________

 

آدرس آلوم لند :

 

سه راه آدران، به سمت شهریار،

شهرک صنعتی زواره ای

 

 

___________________________

 

درباره  آلوم لند :

 

ما توانایی تولید انواع مقاطع و پروفیل آلومینیوم درجه یک  در مقیاس انبوه و با بالاترین کیفیت در کوتاهترین زمان را داریم

 

 

___________________________

 

 

کالای شما به سبد خریدتان اضافه شد

تعداد